• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Wacker Neuson DPU 6055 Trilplaat Diesel (BJ 2008)

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2008

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWacker Neuson
ModelDPU 6055 Trilplaat Diesel (BJ 2008)
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben jij op zoek naar robuuste, krachtige en betrouwbare bouwmachines? Dan is deze Wacker Neuson machine wellicht iets voor jou. Deze machine is uitgerust met vooruit/achteruit trillen functies waardoor verschillende bouwwerkzaamheden nog efficiënter worden uitgevoerd.

Het hart van de machine wordt aangedreven door een Hatz-diesel, die elektrisch gestart kan worden. Dit bespaart je veel tijd en energie bij het in- en uitschakelen van het apparaat.

Het apparaat is voorzien van extra zijbescherming, ideaal voor wanneer je de machine wilt oppakken met een heftruck of graafmachine.

Onze Wacker Neuson machine is bovendien het nieuwere model, uitgerust met de doorlopende bedieningsbeugel. Deze functie maakt het mogelijk om het apparaat op een eenvoudige en naadloze manier te bedienen.

Bij Van Dinther Trading richten wij ons op de zakelijke markt. Alle verkooptransacties worden uitgevoerd op basis van AS-IS conditie, zonder enige vorm van garantie, tenzij anders overeengekomen. Hoewel wij er alles aan doen om je te voorzien van de juiste informatie, kunnen er geen rechten ontleend worden aan de informatie op deze website.

We nodigen je van harte uit om contact op te nemen voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak. Onze specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Dit is een kans die je niet wilt missen. Voeg deze betrouwbare en krachtige Wacker Neuson machine toe aan je bouwarsenaal en ervaar het verschil op je bouwplaats!

Vergelijkbare machines