• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Lichtmast Ingersoll Rand

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

6.368 uur

2009

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Gencom Products B.V.

Bredeweg 118 M
2761 KB Zevenhuizen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkIngersoll Rand
ModelV9
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt
Draaiuren6.368 uur
Kenteken56-WD-PH

Omschrijving

Ben je op zoek naar een duurzame en betrouwbare lichtmast voor je volgende bouwproject? Kijk dan niet verder dan deze Ingersoll Rand lichtmast die zich in een goede staat bevindt.

Dit krachtige model toont indrukwekkende specificaties. Met afmetingen van 2220 x 1332 x 2198mm is deze lichtmast compact en gemakkelijk te verplaatsen over verschillende locaties. Het lichtvermogen is uitzonderlijk te noemen: 360.000 lumen met 4x 1000W metalen halogeenlampen voorzien het terrein van voldoende helderheid voor de meest complexe klussen.

Een sterk punt van deze lichtmast is zijn continu vermogen van 6 kVA, wat een constante en betrouwbare stroomtoevoer betekent voor de activiteiten op de bouwplaats. Uitgeschoven bereikt de mast een hoogte van maar liefst 9 meter, ontworpen om een uitgestrekt gebied effectief te verlichten. Ondanks zijn krachtige functies, blijft het gewicht beheersbaar op 1263 kg.

Bovendien is deze lichtmast van Ingersoll Rand uitgerust met nuttige extra opties. Een vaste hoogte Braked-50mm zorgt voor extra stabiliteit, en de meegeleverde weg- en achteruitrijverlichting verhogen de functionaliteit en veiligheid tijdens gebruik.

Met deze Ingersoll Rand lichtmast haal je een hoogwaardig, duurzaam en praktisch apparaat in huis dat gegarandeerd toegevoegde waarde biedt op je bouwplaats.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1300 kg

Vergelijkbare machines