• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Doosan 7/20 compressor

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

1 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Gencom Products B.V.

Bredeweg 118 M
2761 KB Zevenhuizen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDoosan
Model7/20
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een flexibele en betrouwbare oplossing voor je project? Maak kennis met de Doosan mobiele compressor 7/20, een machine die toonaangevende technologie en bewezen eigenschappen combineert om aan je eisen te voldoen. De door de EPA gecertificeerde compressor van Doosan portable power is speciaal ontworpen voor brandstofzuinigheid, bijzonder lage geluidsniveaus en bedieningsgemak. Let op, deze unit is enkel met een stalen kap te leveren.

Enkele van de standaardspecificaties van deze krachtpatser zijn een volumestroom van 2 m³/min, een werkdruk van 7 Bar, een watergekoelde Yanmar 3 cil. Stage V motor, en een maximaal toerental van 3000 rpm. Daarnaast biedt deze machine een motorvermogen van 17,5 kW (23,5 PK), een brandstoftankinhoud van 26 liter, een geluidsniveau van 98 Lwa en een compacte afmeting (2611x1272x1130 mm). Wees gerust, ondanks al deze kracht weegt de machine slechts 400 kg.

De opvallende fabrieksopties zijn onder andere een centraal hijspunt, een smeertoestel, een brandstof/waterafscheider en een handrem. Daarnaast geniet je van de luxe van een lekbak met een capaciteit van 110% bunded en centrale aftappen, en biedt de machine een documentenbox en LED-verkeersverlichting.

De Doosan 7/20 staat bekend om zijn eenvoud, duurzaamheid, betrouwbaarheid en transporteerbaarheid. Met de nieuwe stage V-compressoren heeft Doosan een reeks kleine mobiele compressoren op de markt gebracht die geschikt zijn voor vele sectoren, waaronder verhuur, bouw, nutsbedrijven, sloop en industrie.

Geheel in lijn met het gemak en de flexibiliteit die de Doosan portable power mobiele compressoren bieden, vereist deze machine met een gewicht van minder dan 750 kg alleen een B-rijbewijs. Mocht je de machine verder willen uitrusten met extra opties zoals een nakoeler, dan verandert er niets aan deze eis. Tot slot zijn deze compressoren bekend om hun eenvoudige dagelijkse onderhoud en servicevereisten.

Overweeg de betrouwbare en duurzame keuze die Doosan biedt en ervaar de uitmuntende prestaties van de Doosan mobiele compressor 7/20 zelf!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht400 kg