• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kubota U10-3 slechts 525 uur

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

585 uur

2021

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Ketelaars Trading

Heikant 6
5066CR Moergestel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKubota
ModelU10-3
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt
Draaiuren585 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Trek de aandacht met de Kubota mini-graafmachine van het type U10-3; een perfecte mix van kracht, duurzaamheid en veelzijdigheid, ideaal voor gebruik in de bouwsector. Deze machine uit 2021 heeft slechts 585 bedrijfsuren en is in zeer goede technische en optische staat.

Rijd gemakkelijk op de ruwste terreinen met de rupsaandrijving en voer efficiënt en nauwkeurig werk uit met de bijgeleverde 3 bakjes. Voor extra gebruiksgemak heeft de machine 2 rijsnelheden en een CW 05 handmatige wissel.

Bijzonder aan de Kubota U10-3 is zijn verstelbare rijwerk, waarmee je de machine gemakkelijk kunt aanpassen aan de specifieke eisen van elke klus. De machine is uitgerust met een rolbeugel voor extra veiligheid van de operator en werkverlichting voor goede zichtbaarheid in alle lichtomstandigheden.

Bovendien is de machine uitgerust met een sloop sorteer functie, waardoor het verwijderen van puin nog efficiënter wordt.

Kortom, deze Kubota U10-3 is een nette, goed werkende machine die klaar is voor de volgende klus. Voor meer informatie over de machine kun je contact opnemen via +31 0652643344.

Vergelijkbare machines