• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Mitsubishi RBM25N2

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2023

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

De Vries heftrucks

Schrank 2
3371KJ Hardinxveld-Giessendam

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMitsubishi
ModelRBM25N2
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ben je op zoek naar een uitstekende heftruck die jouw interne logistiek vlotter en efficiënter kan maken? De Mitsubishi heftruck zit boordevol functionaliteit en betrouwbaarheid die aan de eisen van de meest veeleisende werkomgevingen voldoet.

Deze Mitsubishi heeft een onberispelijke algehele staat, met zowel technische als optische elementen in zeer goede staat. Het geweldige prestatievermogen maakt hem ideaal voor talloze taken in verschillende industriële projecten. Hij is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk waardoor hij er op zijn best uitziet op jouw werkvloer.

Daarnaast wordt de heftruck geleverd met een acculader, waardoor langere werktijden en een grotere efficiëntie in je processen gewaarborgd zijn. Met deze toevoeging maakt het niet uit hoe lang de werkdag duurt, je kunt erop vertrouwen dat de Mitsubishi heftruck de klus klaart.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze deskundige, Pieter de Vries. Hij kan je voorzien van alle benodigde details en staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Kies vandaag nog voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze Mitsubishi heftruck. We kijken uit naar je interesse en zijn er trots op deze topklasse machine aan te bieden.

Vergelijkbare machines