• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

AUSA ruwterrein verreiker T 144 H

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2024

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

De Vries heftrucks

Schrank 2
3371KJ Hardinxveld-Giessendam

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAUSA
Modelruwterrein verreiker T 144 H
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar een hoogwaardige verreiker met veelzijdige prestaties? Kijk dan eens naar deze AUSA. Deze machine staat bekend om zijn robuuste prestaties en betrouwbare constructie.

De AUSA is uitgerust met vierwielaandrijving, waarbij elk wiel onafhankelijk kan bewegen. Dit zorgt voor een uitstekende grip, zelfs op ongelijk terrein. De starre chassisvorm voegt stabiliteit toe, wat de machine extra veilig maakt voor hoge hefklussen.

Onder de kap vind je een sterke Kubota V-1505 motor. Deze motor staat bekend om zijn uitstekende prestaties en duurzaamheid. De AUSA kan snelheden bereiken tot wel 20 km/u: een indrukwekkende verschijning op elke werklocatie.

Qua uiterlijk is de AUSA in zeer goede staat, net als technisch gezien. Dit is een machine waar je op kunt bouwen, een investering die jarenlang meegaat.

Heb je interesse en wil je meer weten over deze betrouwbare en efficiënte machine? Neem dan contact op met Pieter de Vries via +31 184615552 of +31 638327575, of stuur een email naar info@devriesheftrucks.nl.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen23 kw
Gewicht2400 kg

Vergelijkbare machines