• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Gemakbak asbestzeef

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Handelsonderneming P Verschure

Valkenvoortweg 31
5145 PM Waalwijk

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGemakbak
Modelasbestzeef
Bouwjaar2019
ConditieNieuw

Omschrijving

Ben je op zoek naar een efficiënte oplossing voor je sorteerbehoeften? Overweeg dan onze elektrische schudzeef machines. Met een capaciteit van 15 tot 150 ton per uur, zijn deze machines ontworpen om aan je eisen te voldoen. Ze kunnen 2 of 3 fracties verwerken, waardoor ze uiterst veelzijdig zijn.

De machines zijn verkrijgbaar in zowel mobiele als stationaire uitvoeringen, en ook als haarkamsysteem. Dit betekent dat je de flexibiliteit hebt om de machine te kiezen die het best bij jouw bedrijfsmodel past.

Onze elektrische schudzeef machines zijn simpel in ontwerp maar degelijk in constructie, waardoor ze een solide investering zijn. En dankzij de scherpe fabrieksprijzen is deze technologie toegankelijker dan ooit.

In januari 2020 starten we met een 40l demomachine om je de functies en voordelen van onze machines te laten ervaren voordat je tot aankoop overgaat. We overwegen ook om deze demo machine te verhuren. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze geweldige machines en de mogelijkheden die ze bieden.