• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

menart BVOR trommelzeven

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Handelsonderneming P Verschure

Valkenvoortweg 31
5145 PM Waalwijk

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMenart
Modeltrommelzeven
Bouwjaar2015
ConditieNieuw

Omschrijving

Zoek je naar een efficiënte en veelzijdige oplossing voor je zeefwerkzaamheden? Ontdek dan de Menart trommelzeef, met mogelijke capaciteiten tussen de 30m3 en de 200m3 per uur. Deze krachtige machine is ontwikkeld met aandacht voor besparing in tijd en kosten, dankzij een standaard 2 of 3 fractie trommel. Met deze functie kun je in één handeling 2 of 3 fracties uitzoeken.

Bij Menart gaan we voor keuzevrijheid. Daarom kun je de zeefmachine zowel elektrisch als met een zuinige verbrandingsmotor laten uitvoeren. Met maaswijdtes van 6 t/m 80 mm kunnen de zeefdekken een groot scala aan materialen aan - van zand tot grind, granulaat, hout, plastic, metaal, compost, bouw- en sloopafval en meer.

Wat de Menart trommelzeef zo bijzonder maakt, is de veelzijdigheid en flexibiliteit. Deze uitzonderlijke machine voldoet aan verschillende behoeften en past zich aan jouw specifieke eisen aan. Bezoek een van de BVOR dagen en ontdek hoe de Menart trommelzeven jouw werkproces kunnen stroomlijnen en effectiever kunnen maken.