• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Menart TR 1535 mobiele trommelzeef

Image
Image
Image
1/3

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Handelsonderneming P Verschure

Valkenvoortweg 31
5145 PM Waalwijk

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMenart
ModelTR 1535 mobiele trommelzeef
Bouwjaar2015
ConditieNieuw

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare, efficiënte en veelzijdige machine voor jouw projecten? Dan hebben we voor jou de Menart stationaire trommelzeef. Deze machine heeft een verwisselbaar zeefdek waarbij je kunt kiezen uit een enorm assortiment aan maaswijdtes in spannetten en geprefereerde platen.

Wat deze machine uniek maakt, is het ongedwongen zeefsysteem ZONDER SPOED, waarbij het te zeven product zich slechts 15 cm per omwenteling verplaatst. Dankzij de dwarsbalken in de trommel wordt het product naar boven genomen, wat zorgt voor een intensiever en efficiënter zeefeffect.

De Menart trommelzeven zijn verkrijgbaar met een dieselmotor, diesel hydraulisch, diesel elektrisch of volledig elektrisch. Er zijn 6 verschillende modellen met een capaciteit van 10 tot 110 m3 per uur. De machine is leverbaar in 2 en 3 fracties en kan in een stationaire uitvoering ook worden uitgerust met meerdere trommels en maaswijdtes achter elkaar, stortbakken en afvoerbanden. Hiermee kun je een groot zeefoppervlak realiseren in combinatie met een brede variëteit aan gezeefde materialen.

Deze trommelzeefinstallaties kunnen worden ingezet voor een groot aantal producten zoals hout, metaal, plastic, zand, puin, zout en meer. Hoe schoner het product, hoe waardevoller het is.

Met de Menart machines kies je voor kwaliteit en efficiëntie. Een keuze waar je geen spijt van zult krijgen.