• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Menart BVOR DEMO 5300SP omzetter

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Handelsonderneming P Verschure

Valkenvoortweg 31
5145 PM Waalwijk

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMenart
Model5300SP omzetter
Bouwjaar2015
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek de indrukwekkende kracht en capaciteit van de MENART BVOR DEMO, een state-of-the-art Windrow Turner. Deze machine is PTO aangedreven, en biedt een opvallend ruime werkbreedte van 5300 mm. De demo model beschikt over een aangepaste rotor, met een uitzonderlijk grote diameter, wat een uiterst luchtige omzetting mogelijk maakt. Verwacht een ongeëvenaarde prestatie met een capaciteit die oploopt tot 2000m3/ uur. Het benodigde vermogen voor deze machine varieert tussen de 100 en 200 PK.

De MENART BVOR DEMO is uitgerust met een hydraulische aandrijving op de wielen, gekoppeld aan een vertragingsbak in de tractor. Dit zorgt ervoor dat de machine zuiver recht over de rug blijft rijden, zonder scheef te gaan trekken. Daarnaast hebben we in ons assortiment een breed scala aan omzetters met werkbreedtes tussen de 3000 en 12000 mm.

Voor situaties waarin een kleinere versie nodig is, bieden we modellen/machines van 3000-5300 mm die zowel PTO- als motor aangedreven kunnen zijn. Wat betreft grotere omzetters - we hebben versies vanaf 4000 mm t/m 12000 mm die alleen met een diesel-motor te verkrijgen zijn.

Wij verheugen ons op de mogelijkheid je kennis te laten maken met de MENART BVOR DEMO en de rest van onze kwaliteitsvolle machine lijn. Bekijk deze machine zelf in actie en ervaar de robuustheid en efficiëntie.