• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Menart H121T tractor aangedreven

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Handelsonderneming P Verschure

Valkenvoortweg 31
5145 PM Waalwijk

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMenart
ModelH121T tractor aangedreven
Bouwjaar2014
ConditieNieuw

Omschrijving

Ben je op zoek naar een robuuste, betrouwbare oplossing voor het verwerken van diverse afvalstromen? Dan presenteren we je graag de Menart-shredders: topkwaliteit machines voor het verkleinen van afval zoals gras, groen, hout, biomassa en zelfs plastic.

Menart-shredders zijn speciaal ontworpen om flexibiliteit en veelzijdigheid te bieden. Ze kunnen zowel stationair als mobiel ingezet worden, afhankelijk van je behoeften. Daarnaast bieden ze een keur aan aandrijfmogelijkheden: diesel, diesel/hydraulisch, diesel/elektrisch, elektrisch/hydraulisch of volledig hydraulisch. Je kunt zelfs de PTO van je tractor gebruiken om de shredder aan te drijven.

We zijn trots om te melden dat we onlangs onze allereerste Menart-shredder in Nederland hebben geleverd. En we zijn blij om te horen dat deze shredder bij onze klant naar volle tevredenheid draait.

Als officieel importeur van Menart-machines in Nederland hebben we vijf verschillende modellen Menart-shredders beschikbaar om aan te sluiten bij jouw specifieke behoeften. Twijfel je welk model het best bij jouw situatie past? We staan klaar om je te adviseren en de perfecte machine voor jouw toepassing te vinden.

Vergelijkbare machines