• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giant 4501 T wiellader minishovel 2009

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

3.214 uur

2009

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

AgriMachinerie

Hoofdweg 70
9615 AD Kolham

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiant
ModelV4501T
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt
Draaiuren3.214 uur

Omschrijving

Ga voor kwaliteit en betrouwbaarheid met de Giant V4501T wiellader. Deze robuuste machine uit 2009 heeft zich al meermaals bewezen met 3214 betrouwbaar gewerkte uren op de teller. Dankzij de indrukwekkende 45PK motor heeft deze wiellader het vermogen om elke klus te klaren.

De machine is voorzien van een handige hydraulische snelwissel en beschikt over een officieel kenteken. Bovendien is de wiellader goed werkend met twee extra functies, waaronder een op de joystick. Aanbouwdelen zijn bespreekbaar, waardoor je de machine volledig naar wens kunt aanpassen voor jouw unieke toepassing.

Voor meer informatie of een mogelijke inruil, ook bij defecte of niet werkende machines, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via telefoon of WhatsApp op 0653685630 - we zijn ook 's avonds en in het weekend beschikbaar. Neem ook eens een kijkje op onze website www.agrimachinerie.nl voor meer mogelijkheden.

Met de Giant V4501T kies je voor een bewezen en betrouwbare werkpartner - een machine die opgewassen is tegen de uitdagingen die je elke dag tegenkomt. Zie je de machine die je zoekt niet in onze voorraad, laat het ons weten en we gaan geheel vrijblijvend voor je op zoek.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2400 kg

Vergelijkbare machines