• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Mc Cormick Deering 10-20 oldtimer

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

1928

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

AgriMachinerie

Hoofdweg 70
9615 AD Kolham

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMcCormick
ModelDeering 10-20
Bouwjaar1928
ConditieGebruikt

Omschrijving

Betreed de wereld van de vintage landbouwkracht met deze authentieke McCormick Deering 10-20. Dit model is een zeldzame aanwinst die zelden wordt aangeboden voor verkoop. Het rariteitsniveau van deze machine voegt niet alleen waarde toe aan je collectie, maar ook karakter aan je boerderij.

Deze tractor van bijna een eeuw oud, bouwjaar 1928, is nog volop in strijd en op zoek naar nieuwe avonturen op het land. Hoewel de schoepen momenteel van de velgen zijn gehaald om mogelijke schade te vermijden, kunnen deze eenvoudig worden teruggeplaatst zodra de tractor zijn nieuwe thuis heeft gevonden.

Aangedreven door een robuuste motor van 20 PK, beschikt deze tractor nog steeds over het vermogen om een hele dag op het veld te werken. De motor draait soepel, al dient deze wel nog op tijd gezet te worden om optimaal te functioneren.

De 2WD-aandrijving en de uitstekende staat van deze prachtige tractor getuigt van de al lang bestaande betrouwbaarheid en duurzaamheid die het merk McCormick kenmerkt. Hoewel er een klein tegensputtertje is, hebben we een video beschikbaar waarin je kunt zien en horen hoe de motor loopt; een bewijs van de levendige geest van deze historische machine.

Daarbij heeft deze tractor ook een kenteken, dit maakt het makkelijker en sneller om de eigendom van deze prachtige machine te claimen. Neem voor meer informatie over dit unieke stukje landbouwgeschiedenis contact op via het vermelde telefoonnummer.