• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Iseki TM3160 compacttractor 367uren!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

AgriMachinerie

Hoofdweg 70
9615 AD Kolham

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkIseki
ModelTM3160
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt

Omschrijving

Bekijk deze Iseki TM3160 compacte minitrekker eens. Met slechts 367 bedrijfsuren op de teller, brengt deze tractor nog lang zijn plicht. Hij draait op een betrouwbare 3-cilinder dieselmotor met 17 PK, dus hij heeft voldoende kracht voor de diverse klussen op jouw land.

De tractor heeft een 4WD en zes versnellingen vooruit en achteruit. Dit geeft je de flexibiliteit om de juiste versnelling te gebruiken afhankelijk van de taak. Daarnaast is deze Iseki TM3160 uitgerust met een hydraulische aansluiting, waardoor je het handig kunt koppelen aan verschillende machines.

Rondom zit de tractor op landbouwbanden. Die zijn zowel geschikt voor de zachte ondergrond van je veld als voor de hardere ondergrond van de weg. En om jouw gemak verder te vergroten, heeft deze trekker ook nog eens een kenteken.

Heb je interesse in deze Iseki TM3160? Neem dan contact met ons op via mobiel of Whatsapp op 0653685630. We zijn ook in de avond en het weekend beschikbaar voor vragen. Verder kan je op onze website kijken voor ons overige aanbod aan trekkers, maaiers en werktuigen. Kan je niet vinden wat je zoekt? Laat het ons dan weten, we helpen je graag verder. Ook inruil van machines (werkend of defect) is bij ons mogelijk. We kijken uit naar jouw bericht!

Vergelijkbare machines