• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Laadbak LANG CHASSIS Ducato Jumper Boxer

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

AgriMachinerie

Hoofdweg 70
9615 AD Kolham

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkFiat
ModelDucato, Jumper, Boxer
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een veelzijdig en ruim voertuig om elke klus te klaren? Kijk dan niet verder dan onze gebruikte losse open laadbak met kopschot. Deze is perfect geschikt voor een Fiat Ducato, Citroën Jumper of Peugeot Boxer met een lang chassis.

Met afmetingen van ongeveer 4.15 meter lang en 2.10 meter breed, biedt deze laadbak een zee aan ruimte voor al je materieel. Het is ontworpen met afneembare aluminium schotten, die 4.20 x 2.02 (LxB) meten, voor extra gemak en flexibiliteit.

Maak je geen zorgen als je een ander soort chassis hebt - met enige aanpassing past de laadbak ook op andere chassis, met langsbalken van 1.25 hart op hart.

Het grote voordeel van deze laadbak is dat hij reeds gedemonteerd is. Je kunt hem dus direct na aankoop meenemen en installeren.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem gerust contact op via bellen of appen op nummer 0653685630. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en te helpen bij je aankoop. Bekijk deze Fiat Ducato, Citroën Jumper of Peugeot Boxer open laadbak en ontdek hoeveel gemak en functionaliteit hij aan je werkdagen kan toevoegen.