• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Pacam shovel 3025 2475 kg 25 pk top kwaliteit

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

1 uur

2024

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPacam
Model3025
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van de PACAM 3025 Minishovel. Deze indrukwekkende machine is ook beschikbaar met cabine en staat bekend om zijn topkwaliteit, vergelijkbaar met een Weidemann giant shovel.

Standaard is deze minishovel uitgerust met een solide voorlader frame. Hij heeft een indrukwekkend eigengewicht van 2475 kg en een maximale hefhoogte van 2.71 meter met de bak vlak. Indrukwekkend is ook de kiplast: 1340 kg in de bak en 1360 kg bij gebruik van palletvorken onderin. Voor stabiel en veilig werken zitten er twee zware assen op de machine, beide met sperdifferentieel.

De PACAM 3025 Minishovel wordt aangedreven door een 3-cilinder 403J-17 Perkins motor met 25 pk, die voldoet aan de Stage 5 normen. Het hydraulieksysteem is van Bosch Rexroth en de machine wordt bestuurd met een Gessmann joystick.

Veiligheid wordt serieus genomen op deze machine met een inklapbaar veiligheidsdak en werklampen voor en achter. De machine heeft ook verkeersverlichting en zowel een 3e als 4e ventiel (met vier hydraulische snelkoppelingen voorop). De terugloop van de machine is drukloos voor extra veiligheid.

De machine rolt op stevige 31×15.50-15AS wielen en heeft een extra contragewicht voor stabiliteit. De PACAM 3025 Minishovel beschikt standaard over een hydraulische snelwissel van Pacam en een kenteken.

Op aanvraag zijn er nog extra opties beschikbaar tegen een meerprijs. Denk hierbij aan een cabine met verwarming, Weidemann of euro snelwissel, een verhoogde hefhoogte van 3100 mm, gazonbanden of diverse soorten bakken en vorken.

Ga voor een machine die werkt zoals jij het wilt, kies voor de PACAM 3025 Minishovel.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2475 kg

Vergelijkbare machines