• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

DEMO 40 PK Minitractor KIOTI & voorlader & Gratis 1.80 mt cirkelmaaier

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

12 uur

2024

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKioti
ModelCK4030 HST DEMO
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren12 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Deze advertentie is voor de Kioti CK 4030 HST Rops Beugel tractor, een demo model in nieuwstaat. Deze robuuste machine heeft de beste eigenschappen, waaronder een 3 cilinder, 1826 cc, 40 pk sterke motor en een brandstoftank met een ruime inhoud van 34 liter.

Een comfortabele ride wordt gegarandeerd door de luxe Grammerstoel en het verstelbare stuur. Het is ook uitgerust met een hydraulische transmissie met 3 groepen, voor eenvoudige en soepele overgangen tussen de snelheden, die variëren van 0 tot 25 km/uur vooruit en 0 tot 17,5 km/uur achteruit.

De CK 4030 biedt gekoppelde rijsnelheid aan motortoerental en cruise control voor een gestroomlijnde ervaring. Het beschikt ook over natte schijfremmen en hydraulische stuurbekrachtiging voor extra beheersing en gemak.

De tractor wordt geleverd met de KL4010 voorlader, voorzien van een snelwisselsysteem en 150 cm grondbak. Deze voorlader heeft een maximaal hefvermogen bij het draaipunt van 832 kg en een maximale hefhoogte bij het draaipunt van 250 cm.

Met een gewicht van 1240 kg en een buitenwerkse breedte van 157 cm, beschikt de tractor over een 1x hydraulisch dubbelwerkend ventiel en een Joystick met 2x DW ventiel om bijvoorbeeld de frontlader te besturen.

Dit model wordt nu aangeboden met een GRATIS 1,80 meter cirkelmaaier. Deze aanbieding is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een krachtig en betrouwbaar werkpaard voor hun landbouw- of bouwprojecten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1750 kg

Vergelijkbare machines