• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hangcha CPD80 8 ton 4mt duplo lithium cabine

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

1 uur

2023

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHangcha
ModelCPD80-XD3-I
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek de krachtige en betrouwbare Hangcha CPD80 heftruck. Met een hefvermogen van 8000 kg en een hefhoogte van 4000 mm, is deze industriële machine gebouwd om zware lasten met gemak te verplaatsen. Ondanks zijn indrukwekkende robuustheid, is de bediening van deze machine eenvoudig - dankzij de intuïtieve minilevers.

De Hangcha CPD80 wordt geleverd met volrubber, non-marking banden, wat ideaal is om streeploos te kunnen manoeuvreren op diverse oppervlakken. De vorkversteller heeft een uitwendige breedte van maximaal 200 cm, waardoor de flexibiliteit en efficiëntie van de hefwerkzaamheden aanzienlijk wordt verbeterd.

Het verschil zit vaak in de details en dat is ook het geval bij de Hangcha CPD80. De heftruck is voorzien van LED-werklampen en een zwaailamp voor optimale zichtbaarheid, terwijl de aanwezigheid van een volledige cabine met kachel zorgt voor een comfortabele werkomgeving, ongeacht het weer.

Een van de grootste voordelen van de Hangcha CPD80 is ongetwijfeld de krachtige 96Volt-604 Ah Lithium-ion batterij. Deze onderhoudsvrije batterij is ontworpen voor regelmatige tussentijdse ladingen, zonder dat je ooit water hoeft bij te vullen. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt Hangcha een garantie van 5 jaar, of 10.000 uur, op de batterij.

Lease-opties zijn ook beschikbaar voor de Hangcha CPD80, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Met de Hangcha CPD80 heftruck verhoog je zonder twijfel je productiviteit en efficiëntie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht11620 kg

Vergelijkbare machines