• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Pacam mini shovel 2525LF 2100 kg 25 pk top kwaliteit (Weidemann Giant schaffer)

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

1 uur

2024

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPacam
Model2525LF HD
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Overweeg je de toevoeging van een robuuste, veelzijdige wiellader aan je werkvloot? De Pacam 2525LF mini shovel is een compact, krachtig en betrouwbaar werkpaard dat je kan helpen je efficiëntie op de werkplaats te verhogen.

Deze mini shovel koppelt premium kwaliteit aan verbazingwekkende prestaties dankzij zijn robuuste Perkins motor met 25 pk. Deze betrouwbare motor is perfect afgestemd op het Bosch Rexroth hydrauliek component, wat resulteert in een naadloze werking ongeacht het werk vereisten.

Met de hefhoogte bak van 1.84 meter en maximaal kiplast van 1800 kg, is deze machine ontworpen om flexibel en betrouwbaar te zijn. Daarnaast beschikt de Pacam 2525LF over twee zware assen, wat zorgt voor een hogere stuwkracht en bijdraagt aan de stabiliteit van de machine.

De mini shovel is uitgerust met een joystick van Gessmann voor comfortabele bediening, en een inklapbaar veiligheidsdak voor extra beveiliging bij werken in uitdagende omstandigheden. Met zijn aerodynamisch ontwerp, de maximale snelheid van 15 km/u, en sperdifferentieel op beide assen voor extra wendbaarheid, is deze machine ontworpen voor een optimaal rijcomfort.

Daarnaast is de wiellader gemakkelijk aan te passen aan je specifieke behoeften. Naast de standaard gelaagd voorlader frame en de grondbak van 1.30 meter, kan de machine worden uitgerust met extra opties zoals een snelwisselsysteem voor uitrustingsstukken, vier hydraulische aansluitingen, en zelfs een extra contragewicht voor verbeterde balans.

Of je nu gaat voor bouw, landschap inrichting, of elke andere soort zwaar werk, de Pacam 2525LF heeft eindeloze mogelijkheden om jouw werk makkelijker te maken.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2100 kg

Vergelijkbare machines