• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kioti HX 1201 127 PK Tractor 4 wd cabine NIEUW zeer compleet speciale prijs !!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

1 uur

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKioti
ModelHX1201
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt
Draaiuren1 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Zoek je een overtuigende tractor die je kunt vertrouwen? Overweeg dan de Kioti tractor die absoluut indruk maakt. Deze tractor uit de HX-serie is een echt werkpaard, met een modern, robuust ontwerp gecombineerd met een solide functionaliteit.

De Kioti tractor is uitgerust met een krachtige motor die 116,8 pk levert. Met Boost kan dit zelfs gaan tot 127,1 pk. De tractor is gebouwd voor duurzaamheid met een 4-cilinder, 3,833 liter turbo CRDI-motor. De tractor is uitgerust met een handgeschakelde transmissie (Power Shuttle) hi/lo die 32x32 V/R levert, met een topsnelheid van 39,50 km/h.

De Kioti tractor biedt ook een indrukwekkend hefvermogen van 3.665 kg en heeft een eigen gewicht van 4.428 kg. Het is geoptimaliseerd voor transport en PTO-werkzaamheden met een luchtgeveerde stoel, airconditioning en verwarming, een verstelbare en telescopische stuurkolom en een comfortabele passagiersstoel.

De tractor wordt ook gekenmerkt door zijn ruime brandstoftank van 180 liter en krachtige 3.8l CRDI dieselmotor. Naast de productieve prestaties, biedt deze tractor ook veel rijcomfort dankzij de ruime 5-post cabine, de powershuttle hi/lo transmissie 32x32 V/R en de kruipversnellingen vanaf 0.20 km/h.

En dat is nog niet alles - de tractor heeft standaard Agri Radial AG Banden, 380/70 R24 & 480/70 R34, biedt drie aftakas-snelheden, automatische pto-schakeling en een vooras met LSD-differentieel.

Met Kioti mag je rekenen op hoge kwaliteit, wat ondersteund wordt door een garantie van maar liefst 5 jaar.

Neem gerust contact op voor een op maat gemaakte offerte. Er zijn vele opties mogelijk, zoals diverse bandenformaten, extra werklampen, robuuste voorlader en nog veel meer. Steeds tegen een meerprijs. Ontdek hoe de Kioti tractor de efficiëntie en productiviteit van jouw werk kan verbeteren.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4428 kg