• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hyster H3.20XML Diesel H3.20XML

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

7.439 uur

1998

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyster
ModelH3.20XML Diesel H3.20XML
Bouwjaar1998
ConditieGebruikt
Draaiuren7.439 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare heftruck voor intern logistiek gebruik? De Hyster H3.20XML is een uiterst bedrijfszekere keuze. Gebouwd in 1998, heeft deze machine onderhand al een aanzienlijke staat van dienst, met 7439 gedraaide uren op de teller. Maar laat je niet misleiden door zijn leeftijd: deze Hyster heftruck functioneert nog altijd naar behoren.

Met de automatische transmissie en drie ventielen levert deze heftruck de hoogste prestaties. Het masttype is duplex, een type dat bekend staat om zijn uitstekende stabiliteit en betrouwbaarheid. Bovendien heeft deze heftruck een FEM klasse 3 aansluiting en een hefvermogen van 3200 kg, wat hem geschikt maakt voor het zwaardere hefwerk.

Zijn hefhoogte is 3700 mm en de doorrijhoogte is 2400mm, waardoor ook hoger gelegen stellingen geen probleem zijn. De voorzetapparatuur bestaat uit een side-shift, die het manoeuvreren en positioneren van ladingen gemakkelijker maakt. De banden zijn van volrubber SE, een materiaal bekend om zijn duurzaamheid en goede prestaties op verschillende ondergronden.

Met aanvullende opties zoals een dakplaat, een doorkijkmast en verlichting voor, biedt deze Hyster heftruck je alle comfort en veiligheid die je nodig hebt bij je dagelijkse werkzaamheden.

Met een dikte van 4565 kg is deze compacte krachtpatser klaar voor de taak. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of kom langs voor een bezichtiging. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen met je zoektocht naar de perfecte machine.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen43 kw
Gewicht4565 kg