• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

VZM VZM 110 houtklem houtgrijper 110 CM OPENING

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVZM
ModelVZM 110 houtklem houtgrijper 110 CM OPENING
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbaar en krachtig aanbouwdeel voor je bouwmachine? Wat dacht je van deze VZM 110 Houtklem? Met een maximaal bereik van 110 cm, een sluitkracht van 7.5 ton en een eigengewicht van slechts 80kg, is deze houtklem een ideale toevoeging aan je machinepark. De klem is uitgerust met een mechanisch draaistuk van 180 graden en wordt geleverd met twee hydraulische slangen van 1,5 meter.

Wil je nog meer functionaliteit? Overweeg dan de VZM 110 Houtklem met een 3 ton rotator. Deze variant heeft een eindeloze rotator met een as van 49,5 mm en wordt geleverd met twee aangebrachte slangen van de rotor naar de klem.

Voor een complete set kun je kiezen voor de VZM 110 Houtklem met 3 ton rotator en Jib. Deze variant heeft naast de houtklem en de 3 ton rotator, ook een Jib met tandenlijst. De set wordt compleet gemonteerd geleverd met vier hydraulische slangen en zowel een euro- als 3-puntaansluiting. Je hebt voor deze set wel twee dubbelwerkende ventielen nodig.

Mocht je interesse hebben in deze VZM 110 Houtklem, kun je altijd rekenen op professioneel en persoonlijk advies. Wij beschikken over meer dan 50 jaar ervaring in de sector en kunnen altijd diverse modellen uit voorraad leveren. Ook voor nieuwe machines en onderdelen kun je bij ons terecht. We zien je interesse graag tegemoet en bespreken graag de mogelijkheden voor inruil van je huidige machine.

Vergelijkbare machines