• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Diversen Kemp RVSABM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDIVERSEN
ModelKemp RVSABM
Bouwjaar2022
ConditieNieuw

Omschrijving

Zoek je een krachtige en betrouwbare voermengwagen om jouw dagelijkse landbouwwerkzaamheden efficiënter te maken? Dan kan deze Kemp Voedermachine uit 2022 precies de oplossing zijn waar je naar op zoek bent.

Dit geavanceerde landbouwmachine onderscheidt zich door zijn doordachte design en ingenieuze eigenschappen. Voorzien van een gelakte rubbervoerschuif kan deze linker- en rechterkant tot wel 70° zwenken. Het heeft twee dobberende cilinders die voorkomen dat het voer zich ophoopt. Hierdoor kun je zelfs tijdens het schuiven zwenken.

Dankzij de pendelende rubberstrook heeft deze machine een uitstekende bodemaanpassing en dit resulteert in een gelijkmatige slijtage van het rubber. Het draaipunt is zwaar en voorzien van met teflon gecoate lagerbussen, voor een lange levensduur en minimaal onderhoud.

Het wordt geleverd met een gegalvaniseerde balk en is verkrijgbaar in twee types en vijf verschillende breedtes. Daarnaast zijn er verschillende soorten haken verkrijgbaar zodat het aan je voertuig aangepast kan worden.

Kortom, waar je in de landbouwsector ook werkt, met een Kemp voedermachine kun je je voederverwerking optimaliseren en de productiviteit verhogen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, we adviseren je graag.

Ons bedrijf A.J van Zijtveld heeft meer dan 50 jaar ervaring in het vak, wat ons in staat stelt om je van een uitstekend advies te voorzien. Wij hebben altijd een uitgebreid aanbod aan machines op voorraad en daarnaast beschikken we over een groot magazijn met onderdelen. Je kunt er dus zeker van zijn dat je bij ons aan het juiste adres bent voor de aankoop van jouw nieuwe voedermachine.