• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Balenafwikkelaar voor ronde balen kuilgras VZM

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVZM
ModelBAW
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare toevoeging aan je landbouwmaterieel? Bekijk deze gloednieuwe VZM voermengwagen uit 2023, speciaal ontworpen voor gebruik op de boerderij.

Deze VZM voermengwagen is geen vreemde in veelzijdigheid. Deze kan aan een voorlader, shovel of trekker bevestigd worden, waardoor het past bij een verscheidenheid van apparatuur die je al bezit. Het is ook uitgerust met drie tanden van 1000 mm, die voldoende zijn voor elke baan, groot of klein.

Maar dat is nog niet alles. Deze VZM-voermengwagen heeft ook een Euro-snelwissel en 3-punts functie, wat het wisselen van uitrustingsstukken veel eenvoudiger en sneller maakt. En met zijn hydraulische links- en rechtsdraaifunctie biedt de mengwagen een uitstekende bestuurbaarheid en bedieningscomfort.

Het product wordt je aangeboden door A.J. van Zijtveld, een bedrijf dat al meer dan 50 jaar bekend staat om zijn kennis en ervaring in de sector. Ze hebben altijd diverse machines op voorraad en hebben een groot magazijn met onderdelen. Dit betekent dat je niet alleen deze kwaliteitsvolle voermengwagen koopt, maar ook toegang hebt tot uitstekende na-verkoopdiensten en ondersteuning.

Dus of je nu iets nieuws wilt uitproberen of gewoon je landbouwuitrusting wilt uitbreiden, deze VZM voermengwagen is een solide keuze. Neem voor meer informatie contact op met A.J. van Zijtveld. Jouw toekomstige machine wacht op je.