• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

PB Lift S225-12E Electric Scissor Work Lift 2250cm Defect / Incomplete

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPB Lifttechnik
ModelS225-12E
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt

Omschrijving

Zoek je een elektrische schaarhoogwerker die voldoet aan hoge normen? Kijk dan eens naar deze PB Lifttechnik PB S225-12E. Hoewel hij momenteel niet operationeel is door het ontbreken van een hydraulische motor en mogelijk andere onderdelen, biedt hij de ideale kans voor iemand met de technische kennis om hem weer in topconditie te krijgen.

Deze hoogwerker is gebouwd in 2013 en heeft een werkhoogte van maar liefst 2250 cm. De platformhoogte strekt zich uit tot 2050 cm, terwijl de gestouwde hoogte 253 cm bedraagt. De afmetingen van het platform zijn 398x119 cm wanneer ingetrokken en 548x119 cm wanneer uitgeschoven, waardoor je voldoende ruimte hebt voor jouw werkzaamheden. Het platform kan ook een gewicht van 450 kg dragen, ideaal voor zowel personen als materieel.

Ondanks zijn krachtige capaciteit en grootte, weegt de machine zelf slechts 9750 kg. Dankzij een efficiënte elektrische motor en een 48V batterijpakket, kan de hoogwerker soepel en stil opereren.

Als klap op de vuurpijl zijn de banden wit en laten ze geen sporen achter, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over markeringen op je werkvloer.

Het is belangrijk op te merken dat dit model als defect / incompleet wordt verkocht en dat de daadwerkelijke staat kan variëren.

Bij de aankoop zijn ook een Duitse gebruikershandleiding, een Duits Prüfbuch en een CE-certificaat inbegrepen, voor volledige naleving van de normen. Wees er snel bij en voeg deze PB Lifttechnik PB S225-12E elektrische schaarhoogwerker toe aan jouw werkplaats, vandaag!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht9750 kg

Vergelijkbare machines