• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG 10RS Electric Scissor Work Lift 1175cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/22

355 uur

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
Model10RS
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren355 uur

Omschrijving

Sta je op het punt om de hoogtes te bereiken die je nog nooit eerder hebt bereikt? Deze JLG 10RS elektrische schaarhoogwerker kan je helpen bij het bereiken van die doelen. Gemaakt in 2014 en slechts 355 gebruiksuren op de teller, deze hoogwerker is nog maar net ingelopen.

Met een indrukwekkende werkhoogte van 1175 cm biedt deze hoogwerker je een stabiel en ruim platform van 216x107 cm om veilig en comfortabel op te werken. Het platform is zelfs uitschuifbaar tot 88 cm, voor die extra lastige plekken.

Nog beter, de JLG 10RS is uitgerust met een capaciteit van 320 kg, dus je kunt al je benodigde materialen en hulpmiddelen meenemen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je overbelast raakt. Ondanks zijn grote omvang en vermogen, heeft deze machine een elektrische motor, dus je kunt er zeker van zijn dat je je ecologische voetafdruk laag houdt tijdens het werken.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het navigeren in krappe ruimtes. Met een totale lengte van 241 cm en een breedte van 122 cm, kan deze hoogwerker gemakkelijk manoeuvreren waar je hem nodig hebt. Bovendien heeft hij niet-markerende wit/grijze banden, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het achterlaten van ongewenste sporen.

Deze JLG 10RS is CE-gecertificeerd en betrouwbaar, net als het merk JLG zelf. Denk er snel over na en maak een slimme investering voor je bedrijf.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2770 kg

Vergelijkbare machines