• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Lissmac LMK400 TFE Crane 400V Max 600cm Max 400KG

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLissmac
ModelLMK400
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een minikraan die alle eisen van de nieuwste machine- en veiligheidsvoorschriften nakomt? Kijk dan eens naar de Lissmac LMK400 TFE mini telescoopkraan van 2014.

De Lissmac LMK400 TFE is voorzien van een telescopische giek, een rijaandrijving en een elektrohydraulische montage en demontage. Dankzij de intensieve samenwerking met gebruikers en de TÜV-certificering, is het ontwerp van deze metselwerkkraan uiterst praktijk- en gebruiksvriendelijk, en voldoet het veilig aan alle eisen van de bouwplaats.

Deze mini kraan heeft een hoge bouwkwaliteit en is makkelijk te bedienen, wat de betrouwbaarbaarheid vergroot en de bedieningsfouten minimaliseert. De kraan heeft een haakhoogte van 4,5 meter en in de uitgeschoven staat zelfs 6 meter. De draagcapaciteit aan het uiteinde van de 5 meter giek is 400 kg.

Extra functies zoals het EHS-bedieningspaneel, het volledig gegalvaniseerde frame om roest te voorkomen, de snelontkoppelingsmogelijkheid van de kettingtakel, de handmatige rotatie van de telescopische mast en de mogelijkheid om de kraan te verplaatsen met een vorkheftruck of een kraan, maken de Lissmac LMK400 TFE tot een uitstekende keuze voor ieder bouwproject.

Ook is dit model uitgerust met een telescopische toren, traction drive unit, rijaandrijving, elektrische hydraulische montage en een voltage van 400V/50Hz. Zonder ballast weegt hij 1107 kg, met ballast is dit 2061 kg. De draaicirkel bedraagt 150 cm.

Met zijn transportafmetingen van 6,1 meter lengte x 2,1 meter breedte x 2 meter hoogte, is deze minikraan gemakkelijk te transporteren.

Voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo, kun je onze website bezoeken. Alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering en specificaties kunnen worden aangepast zonder voorafgaande kennisgeving. De minikraan is CE gecertificeerd.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2061 kg

Vergelijkbare machines