• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Atlas Copco XATS138 Air Compressor 10,3Bar Defect

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

673 uur

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAtlas Copco
ModelXATS138
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren673 uur

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een krachtige maar compacte en mobiele luchtdrukmachine, dan is de Atlas Copco XATS138 Air Compressor misschien precies wat je nodig hebt. Ondanks het defect is dit toestel nog steeds een overweging waard vanwege de hoogwaardige techniek en het robuuste ontwerp.

Deze compressor, gebouwd in 2019, heeft slechts 673 bedrijfsuren op de teller. Het wordt aangedreven door een betrouwbare Kubota V2403 dieselmotor, die 47,9 kW vermogen levert en een gewicht van 1400kg draagt. Deze specificaties zorgen voor een solide prestatie en duurzaamheid.

Wat betreft de afmetingen, deze luchtcompressor meet 360 cm in de lengte, 160 cm in de breedte en 155 cm in de hoogte. Deze compactheid maakt het ideaal voor werkplekken met beperkte ruimte. Bovendien is het uitgerust met een trekhaaksysteem met remsysteem, ideaal voor lage snelheid verkeer.

Houd er echter wel rekening mee dat het toestel op dit moment in defecte toestand verkeert. De motor loopt wel, maar de compressor geeft slechts een lage druk. De werkdruk is 10,3 bar en de vrije luchttoevoer is 7 kubieke meter oftewel 247 CFM.

Ondanks het huidige defect, zou deze Atlas Copco XATS138 compressor, met enige reparatie en onderhoud, een geweldige aanvulling kunnen zijn op je machinepark.

Voor meer gedetailleerde foto's of een productvideo, bezoek onze website. Let op: alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering en onderhevig aan veranderingen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1400 kg

Vergelijkbare machines