• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Haulotte HA12CJ Articulated Boom Work Lift 1168cm DEFECTIVE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

642 uur

2010

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelHA12CJ
Bouwjaar2010
ConditieGebruikt
Draaiuren642 uur

Omschrijving

Ontdek de Haulotte HA12CJ, een elektrisch aangedreven hoogwerker die klaar is voor jouw technische vaardigheden. Vanwege de niet-werkende staat is deze machine perfect voor de expert die een uitdagend reparatieproject zoekt.

Allereerst, de HA12CJ heeft een indrukwekkende werkhoogte van 1168 cm, gecombineerd met een platformhoogte van 968 cm. De horizontale reikwijdte van 722 cm geeft je de vrijheid om moeilijk bereikbare plekken te bereiken, terwijl de bodemvrijheid van 10,7 cm zorgt voor gemakkelijke verplaatsing over ongelijk terrein.

Deze hoogwerker heeft een manoeuvreerbare jib voor precisiewerk en een maximale belasting van 230 kg in de bak. Met een buiten draaicirkel van 365 cm en een draaibare tafelrotatie van 355 graden, biedt deze machine een ongeëvenaarde flexibiliteit en controle.

De Haulotte HA12CJ wordt geleverd met een ingebouwde acculader en een 48V accupakket. Ondanks de niet-werkende status van de machine, zijn de pompuren slechts 642 uur, waardoor er nog veel potentie is.

Met aan de buitenkant een lengte van 564 cm, een breedte van 120 cm en een hoogte van 199 cm, is deze hoogwerker compact genoeg voor transport, terwijl de stabiliteit gegarandeerd wordt door de wielbasis van 165 cm en de massieve non-marking banden van 598x190.

Het heeft de CE-certificering en is geproduceerd in 2010. Hoewel niet functionerend, vraagt deze machine om iemand met de vaardigheid en het geduld om er een goed werkende hoogwerker van te maken.

Voor meer gedetailleerde fotos en video's van de Haulotte HA12CJ verwijzen we naar onze website. Let op, vermelde specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving veranderen en kunnen fouten bevatten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht6970 kg

Vergelijkbare machines