• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG E300AJP Articulated Jib Plus Electric Boom Work Lift 1097cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2008

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
ModelE300AJP
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt

Omschrijving

Overweeg de JLG E300AJP Jib Plus, een toonaangevende keuze op het gebied van hoogwerkers, met een werkhoogte van maar liefst bijna 11 meter. Deze volledig elektrisch aangedreven boom lift is perfect voor werklocaties die een stille en emissievrije werking vereisen.

Een paar van de vele fantastische kenmerken van deze machine zijn de exclusieve Jib Plus boom, die een zijwaartse beweging van 180 graden mogelijk maakt, en 360 graden draaien. Dit biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit voor je projecten. De capaciteit van de bak is 227 kg, waardoor meerdere werkers of zware uitrusting geen probleem zijn.

Het platform heeft een hoogte van bijna 9 meter. En als de hoogte eenmaal bereikt is, wat is dan de zichtbaarheid en toegang tot je werkplek niet fantastisch!

Het draaien en manoeuvreren van de boomlift gaat moeiteloos dankzij de geïntegreerde acculader en 8x 6v accu's. Met de mogelijkheid om nieuwe accu's te installeren op aanvraag, kun je er zeker van zijn dat deze machine lang meegaat en altijd de klus geklaard krijgt.

Een ander voordeel van deze machine is dat hij CE-gecertificeerd is, zodat je er zeker van kunt zijn dat hij voldoet aan de strenge veiligheids- en gezondheidsvoorschriften van de Europese Unie.

De transportafmetingen bedragen 574cm lengte x 122cm breedte x 201cm hoogte, hierdoor is deze machine relatief makkelijk te vervoeren naar waar je hem ook nodig hebt.

Dus of je nu grote constructieprojecten hebt, boomverzorging doet of zelfs in een magazijn werkt, de JLG E300AJP Jib Plus is het perfecte instrument om je te helpen die moeilijk bereikbare plekken met gemak te bereiken.

En vergeet niet, al onze machines worden onderworpen aan een grondige inspectie voordat ze te koop worden aangeboden, om er zeker van te zijn dat ze in een uitstekende staat verkeren.
Dus waar wacht je nog op? Maak de sprong vandaag nog en til je bedrijf naar nieuwe hoogten met de JLG E300AJP Jib Plus.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7258 kg

Vergelijkbare machines