• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Holland Lift B195DL25 4WD Diesel 4x4 Scissor Work Lift 2150cm

4.096 uur

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHolland Lift
ModelB195DL25
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt
Draaiuren4.096 uur

Omschrijving

Vertrouw op de indrukwekkende kracht en hoogte van de Holland Lift Combistar B-195DL25 4WD P/N voor jouw volgende project. Deze diesel gestuurde hoogwerker uit 2007 heeft slechts 4096 werkuren op de teller en is klaar voor gebruik.

Met zijn 4-wiel aandrijving biedt deze machine een solide stabiliteit op elke ondergrond. Zijn werkhoogte bereikt een maximale hoogte van 2150 cm, waarmee je gegarandeerd onbereikbare plekken moeiteloos kunt handelen. Bovendien, met de platformhoogte tot 1950 cm en uitschuifbare platformlengte tot 697 cm, geeft dit design je zowel de ruimte als het bereik dat je nodig hebt voor het beste resultaat.

Deze machine biedt niet alleen hoogte, maar ook opmerkelijke kracht. Met een platformcapaciteit van 500 Kg kun je gereedschappen en materialen veilig omhoog hijsen, waardoor de efficiency op de werkvloer verbetert. En ondanks zijn robuustheid en kracht, beweegt de Holland Lift moeiteloos over de werkplaats, dankzij de niet-markerende banden.

Powered by een Diesel Hatz 3L41C engine, biedt deze hoogwerker optimale performance en tevens een uitstekende duurzaamheid. En met inbegrepen steunpoten, ben je ervan verzekerd dat je altijd en overal een stabiel werkplatform hebt.

Let op: Alle genoemde gewichten en afmetingen zijn bij benadering en onderhevig aan eventuele wijzigingen en fouten. Het is altijd aan te raden de machine persoonlijk te inspecteren om er zeker van te zijn dat het aan je specifieke behoeften voldoet.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht12280 kg

Vergelijkbare machines