• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Cummins C15D5P Diesel 15KVA Generator Stamford

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1 uur

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCummins
ModelC15D5P Diesel 15KVA Generator Stamford
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de kracht en betrouwbaarheid van de nieuwe Cummins C15D5P diesel generator. Met een indrukwekkende 15KVA capaciteit en 3-fasen, 415/230V uitvoer, is deze generator een betrouwbare bron van energie voor elke klus. Nog ongebruikt, deze generator is gebouwd om lang mee te gaan met een robuust ontwerp sterk genoeg om te weerstaan aan de ontberingen van opslag en transport.

Met een twee-cilinder Cummins X1.3TAA-G1 dieselmotor aan het roer, kun je rekenen op consistente, hoogwaardige prestaties. De Stamford PT044G1 Alternator levert een groot vermogen van 15KVA en is gecertificeerd conform de CE-norm. De generator heeft ook een functionaliteit voor enkele fase 230V, 3-fasen 415V, en werkt elektromagnetische frequentie van 50Hz.

We willen dat je met vertrouwen je werk kunt doen, vandaar dat deze generator voorzien is van een Genset Controller. Bovendien is dit geluidsgeïsoleerd model bijzonder stil in gebruik, waardoor je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Ondanks zijn indrukwekkende prestaties en functionaliteit, is de generator compact van formaat, met een lengte van 164 cm, een breedte van 103 cm, en een hoogte van 155 cm. Met slechts één uur gebruik, staat deze generator praktisch klaar om aan de slag te gaan.

Let op: het gewicht van de generator is ongeveer 720KG. Door opslag en transport kunnen er enkele kleine krassen of deuken aanwezig zijn, maar dit heeft geen invloed op de kracht of prestaties van de machine.

De generator is beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur. Weekendbezoeken zijn helaas niet mogelijk. Let op: alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en onderhevig aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht720 kg

Vergelijkbare machines