• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

POWER TOWER NANO SP ELECTRIC VERTICAL MAST WORK LIFT 450CM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPower Tower
ModelNANO SP
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de Power Tower Nano SP, een vertical mast aerial work lift platform van het bouwjaar 2018. Met een werkhoogte van 450 cm en een platformhoogte van 250 cm, is dit de perfecte oplossing voor je hoogtewerkzaamheden. Het uitgebreide platform heeft afmetingen van 150 cm x 73 cm, biedt je veel ruimte om comfortabel en veilig te werken.

Deze hoogwerker heeft een liftcapaciteit van 200 kg en is uitgerust met een elektrische motor van 24V, aangedreven door een geïntegreerde batterijpack. Met een leeggewicht van 500 kg is het makkelijk te manoeuvreren en perfect voor diverse werklocaties.

Het compacte formaat, met een gestouwde hoogte van 159 cm en een breedte van 75 cm, maakt het eenvoudig te vervoeren, terwijl het robuuste ontwerp zorgt voor betrouwbaarheid en duurzaamheid op de werkplaats. Bovendien is het CE-gecertificeerd, waardoor het voldoet aan de essentiële gezondheids- en veiligheidsvereisten.

Neem een kijkje naar de gedetailleerde foto's en productvideo op onze website om een beter beeld te krijgen van deze functionele en efficiënte machine. Houd er rekening mee dat alle gewichten en afmetingen bij benadering zijn en dat de specificaties zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd.

We zijn geopend van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00 uur. Het weekend zijn we gesloten. We kijken uit naar jouw bezoek.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht500 kg

Vergelijkbare machines