• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG 1930ES ELECTRIC SCISSOR WORK LIFT 772CM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

370 uur

2010

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
Model1930ES
Bouwjaar2010
ConditieGebruikt
Draaiuren370 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare hoogwerker? Maak kennis met de elektrische schaarhoogwerker van JLG, model 1930ES. Gebouwd in 2010 heeft deze duurzame machine slechts 370 werkuren op de teller.

Dit model biedt een indrukwekkende werkhoogte van 772 cm met een platformhoogte van 572 cm. Dankzij de afmetingen van het platform (187 x 76 cm) heb je genoeg ruimte om veilig te werken. Bovendien kun je het platform met 90 cm verlengen voor extra veelzijdigheid.

Hoewel het ledig gewicht ongeveer 1500 kg is, kan de 1930ES een capaciteit van 230 kg aan. De hoogwerker is uitgerust met een elektrische motor en vier stuks 6V-batterijen. Met de geïntegreerde acculader hoef je je geen zorgen te maken over de batterijduur.

Een ander handig kenmerk van deze hoogwerker zijn de grijze, niet-markerende banden. Hierdoor kun je de machine probleemloos op elke oppervlakte gebruiken zonder sporen achter te laten.

Let op, deze hoogwerker heeft geen CE-goedkeuring. Voor gedetailleerde foto's of een productvideo, raadpleeg onze website.

Bedenk wel, deze specificaties zijn onderhevig aan veranderingen zonder voorafgaande kennisgeving en kunnen onderhevig zijn aan fouten. Alleen te bezichtigen op werkdagen, in het weekend zijn we gesloten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1500 kg