• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Oil & Steel Octopussy 1800 Evo Diesel Tracked Boom Lift 1800cm DEFECTIVE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2010

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOil & Steel
ModelOctopussy 1800 Evo
Bouwjaar2010
ConditieGebruikt

Omschrijving

Met behulp van deze Oil & Steel Octopussy 1800 EVO, kan je ondanks de huidige defecten effectief aan de slag op grote hoogten. Hoewel de hydraulische poten momenteel direct van de ventielen werken en de draaitafel niet naar behoren functioneert, is de machine nog steeds rijdend en wordt de motor succesvol gestart dankzij de bedrade afstandsbediening.

Houd er rekening mee dat deze hoogwerker een maximale werkhoogte van 1800cm biedt, met een platformhoogte van 1600cm en een maximaal bereik van 850cm. Ideaal voor toegang tot lastig bereikbare plekken, ook door de smalle boomstructuur en de rupsbanden. Bovendien, ondanks huidige gebreken, heeft deze machine nog steeds een draagvermogen van maar liefst 200kg in het mandje of platform, dat een breedte heeft van 140cm.

Deze machine uit 2010 heeft een dieselmotor en weegt leeg 1700kg. Helaas is de bedrijfstijd momenteel niet leesbaar op de meter, maar we kunnen met vertrouwen zeggen dat deze hoogwerker nog steeds een hoog potentieel heeft. Daarnaast zijn de transportafmetingen 465cm in lengte x 140cm in breedte x 197cm in hoogte, wat gemakkelijk vervoer mogelijk maakt.

Verkocht zoals hij is, biedt deze defecte Oil & Steel Octopussy uitstekende waarde voor wie geïnteresseerd is in onderdelen of reparatie. Na een opknapbeurt kan hij ongetwijfeld weer op volle prestaties werken. CE-certificaat inbegrepen, zoals blijkt uit de meegeleverde CE-Conformiteitsverklaring. Kom langs op onze website om onze gedetailleerde foto's en productvideo te bekijken.

Beschikbaar tijdens kantooruren van maandag tot vrijdag van 08:30-12:00 en 13:00-17:00 uur.
Houd er rekening mee dat alle gewichten en afmetingen bij benadering zijn en onderhevig aan wijzigingen en fouten zonder voorafgaande kennisgeving.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2700 kg

Vergelijkbare machines