• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

ATN PIAF 880R Vertical Mast Work Lift 880cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

787 uur

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkATN
ModelPIAF 880R
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt
Draaiuren787 uur

Omschrijving

De ATN PIAF 880R is een elektrische hoogwerker met een jib-boom, gebouwd voor efficiëntie en betrouwbaarheid. Met een maximale werkhoogte van 880cm en een platformhoogte van 680cm biedt deze machine uitstekende toegang tot hoogten voor verschillende werkzaamheden.

Dit model is ontworpen met een stevige constructie die een draagvermogen tot 200kg kan ondersteunen. Met een stahoogte van maar liefst 198cm in een ingeklapte stand, is deze hoogwerker gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. De totale lengte in ingeklapte toestand is 282cm en de breedte bedraagt 103cm.

Aangedreven door een 24V batterijpakket met een ingebouwde oplader is de ATN PIAF 880R ideaal voor dagelijks gebruik zonder zorgen. Met zijn solide, niet-markerende banden en een vermogen om een helling van 20 graden op te rijden, biedt deze machine uitstekende manoeuvreerbaarheid.

De ATN PIAF 880R beschikt over degelijke prestatiegegevens met slechts 787 draaiuren sinds de productie in 2012. Als bewijs van de kwaliteit is deze machine CE-gecertificeerd en wordt geleverd met de bijbehorende CE-Conformiteitsverklaring.

Bekijk onze website voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo van deze hoogwerker. Let op: alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering, specificaties kunnen te allen tijde veranderen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2600 kg

Vergelijkbare machines