• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

RX 60 - 35 L

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

7.526 uur

2020

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Janssenpallettrucks

Bijsterhuizen 5121
6604LX Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX 60 - 35 L
TypeRX 60 - 35 L
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt
Draaiuren7.526 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een robuuste, betrouwbare heftruck die jouw werkzaamheden naar een hoger niveau kan tillen? Maak dan kennis met de STILL RX 60 - 35 L. Deze gebruikte heftruck van het kwaliteitsmerk STILL heeft het allemaal.

Met een mast van 3F6600 waarmee je tot flinke hoogtes kunt takelen, is deze heftruck uitermate geschikt voor intensief gebruik. Dankzij de lage doorrijhoogte van 2930 mm is deze heftruck zelfs inruimten met beperkte hoogte te gebruiken. Ben je geïnteresseerd in extra capaciteit? Die wordt ruimschoots geboden met een hefvermogen van maar liefst 3500 kg.

De STILL RX 60 - 35 L stamt uit 2020 en heeft 7526 werkuren op de teller, wat getuigt van een bewezen staat van dienst. De capaciteit van 80 V/775 Ah betekent dat je ook bij zwaar en langdurig gebruik op deze heftruck kunt rekenen.

Maar daar blijft het niet bij. Deze STILL heftruck is ook uitgerust met nieuwe NON marking banden om vloeren schoon en vrij van strepen te houden. Volledige straatverlichting zorgt voor optimale veiligheid tijdens gebruik in de avonduren. En om het plaatje compleet te maken, de heftruck heeft nog de eerst originele lak.

Kortom, de STILL RX 60 - 35 L combineert betrouwbaarheid, kracht en veelzijdigheid met comfort en veiligheid. Een ideale aanvulling voor iedere bedrijfsvoorraad of werkplaats. Ben je klaar om je werkefficiëntie naar het volgende level te tillen met een heftruck van ware kwaliteit? Dan staat de STILL RX 60 - 35 L voor je klaar.

Vergelijkbare machines