• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Maxus EV80 Glasresteel voertuig 100% Elektrisch ! EV80 Chassis Glasresteel voertuig 100% Elektrisch

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
1/13

200 km

2024

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Boonstoppel Truckservice B.V.

Coenecoop 68
2741 PD Waddinxveen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMaxus
TypeEV80 Glasresteel voertuig 100% Elektrisch !
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Tellerstand200 km
BrandstofElektrisch
KleurWit

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en milieuvriendelijke oplossing voor je glastransport? Maak kennis met de Maxus EV80 Glasresteel, een 100% elektrisch voertuig met een indrukwekkend aantal functies en specificaties die je werk gemakkelijker en efficiënter maken.

Met bouwjaar 2024 en een GVW (geheel voertuiggewicht) van 3500 kg is dit voertuig relatief nieuw en zwaar genoeg voor al je glastransportbehoeften. De Maxus EV80 Glasresteel is professioneel onderhouden en verkeert zowel optisch als technisch in zeer goede staat.

Dit elektrische voertuig heeft een actieradius van ongeveer 180 km, waardoor het een uitstekende keuze is voor leveringen in stadscentra. Bovendien is het voertuig uitgerust met een dakspoiler en heeft het de mogelijkheid om op te laden via een 220v stopcontact, laadpaal of snellaadstation.

Het voertuig beschikt over een uitgebreid Glasresteel vd Born-opbouw met een resteellengte van 3360 mm, glashoogte opzet van 2500 mm en plankbreedte van 160 mm. Extra functies zoals een horizontaal profiel, extra sloten op de roldeur, een glaslattenkoker en LED binnenlamp zijn op dit voertuig aanwezig.

Het voertuig heeft ruimte voor drie inzittenden, wat het des te nuttiger maakt voor teamtaken. Daarnaast bevat het een Gentilli ladderopbergsysteem op het dak om gemakkelijk ladders te vervoeren tijdens klussen.

Let op, de getoonde prijs is exclusief BTW, en het voertuig is vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting. De referentienummer voor dit model is 101.

Voor eventuele extra opties en aanvullende informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Maak de overstap naar een duurzamere manier van werken met het Maxus EV80 Glasresteel voertuig.