• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bobcat E10z

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Inter-Techno BV

Paramariboweg 46
7333 PB Apeldoorn

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
ModelE10z
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Voor wie op zoek is naar een compacte maar krachtige mini-graafmachine, is de Bobcat E10z de perfecte keuze. Dit toestel is standaard uitgerust met de beste functies om jouw graafwerkzaamheden efficiënt en comfortabel te maken.

De Bobcat E10z is voorzien van een sterke, onderhoudsarme Kubota-motor die je kunt vertrouwen voor al je projecten. Het dozerblad is verbreedbaar van 710mm naar 1100mm, zodat je altijd het juiste formaat voor je klus hebt. De brede rubberen rupsen van 180mm en de servo bediening zorgen voor gemakkelijke en soepele besturing.

De veiligheid is gewaarborgd door een automatisch oprolbare veiligheidsgordel en een TOPS-beugel. Voor je comfort is de machine uitgerust met een comfortabele stoel en twee rijversnellingen. Je werkplek is altijd goed verlicht dankzij de ingebouwde werklamp.

De Nederlandse uitvoering van de Bobcat E10z wordt geleverd met dubbelwerkende hulp hydrauliek en een hydraulieksysteem met oliekoeler. De machine komt met een snelwissel CW05 lasthaak, en drie verschillende bakken - een banaanbak van 220 mm/24 l, een dieplepelbak van 400 mm/46 l en een slotenbak van 800 mm/44 l.

En, laten we de beste toevoeging niet vergeten: Bij de aankoop ontvang je standaard 2 jaar garantie, die je kunt uitbreiden tot 5 jaar. Daarnaast zijn er financierings- en leaseopties beschikbaar vanaf 0% rente. Je kunt de Bobcat E10z al vanaf € 518,25 per maand in bezit hebben bij een leaseperiode van 36 maanden.

Betrouwbaar, veelzijdig en flexibel - de Bobcat E10z is jouw partner voor alle graafwerkzaamheden.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1176 kg

Vergelijkbare machines