• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Multitel MQC45-65

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

0 uur

2023

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMultitel
ModelMQC45-65
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren0
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek de veelzijdige Multitel MQC45-65 heftruck, een machine die combineert wat u nodig heeft voor zowel binnen- als buitenwerkzaamheden. Met een hefvermogen van een respectabele 4.500 kg is het perfect uitgerust voor zware klussen.

Deze vierwiel meerweg zijlader onderscheidt zich door zijn compacte afmetingen en uitstekend zicht op de lading, wat de operatie voor de bestuurder vergemakkelijkt en bijdraagt aan een efficiënt werkproces. Kunnen werken ongeacht de buitenomstandigheden, het is ook uitgerust met voldoende werkverlichting.

De Multitel MQC45-65 wordt aangedreven door een 460 Ah, 48 V LION accu uit 2023, die een betrouwbare en duurzame bron van energie biedt voor uw werkzaamheden. Met een indrukwekkende hefhoogte van 650 cm en vorklengte van 2.300 mm, biedt het de flexibiliteit die u nodig heeft om verschillende soorten ladingen te hanteren.

De schuifmast bevordert de wendbaarheid, en met vier gestuurde assen is manoeuvreren eenvoudig in elke werkomgeving, zelfs bij beperkte ruimte. Veiligheid is ook een topprioriteit, zoals blijkt uit de CE-markering.

Deze heftruck is tenslotte in uitstekende staat, klaar om bij te dragen aan uw bedrijfsvoering. Multitel biedt ook diverse andere machines en leaseopties aan. Neem contact op voor meer informatie via sales@liftlease.nl of bel naar Gerard Moes op 06-82519874.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen22 kw
Asconfiguratie4×4

As 1

PositieVoor
Soort bandSuper Elastic

As 2

PositieAchter
Soort bandSuper Elastic

Opties

  • Fork positioners

Vergelijkbare machines