• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou MI 25

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
1/13

75 uur

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
ModelMI 25
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren75 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Betrouwbaar, krachtig en in zeer goede staat: dat is deze Manitou MI 25 heftruck. Met zijn schuifmast en hefcapaciteit van 2.500 kg tilt hij elke klus naar een hoger niveau. De hefhoogte reikt tot maar liefst 550 cm en de vorklengte bedraagt 1.200 mm.

Deze machine is uitgerust met een beschermend dak met glazen dakramen, waardoor je een uitstekend zicht hebt tijdens het werk. De Manitou MI 25 is voorzien van een triple freelift mast van 5500 mm. Dankzij de geïntegreerde sideshift, biedt deze heftruck maximale flexibiliteit tijdens het werken.

De bedieningshendels zijn strategisch geplaatst, drie op een rij, om het werken comfortabel en efficiënt te maken. Bovendien heeft deze heftruck een derde functie die specifiek bestemd is voor de sideshift.

Sterke, vol rubberen banden en een efficiënte en krachtige Kubota diesel motor van de laatste generatie (Stage 5) ondersteunen een soepele en betrouwbare werking. LED verlichting, zowel voor op de weg als specifieke werkverlichting, zorgen voor zichtbaarheid en veiligheid op elke locatie en onder elke omstandigheid.

De Manitou MI 25 heftruck voldoet aan alle CE-markeringseisen. Zo ben je verzekerd van een kwaliteitsmachine die doet wat het belooft. Zijn algemene conditie is zeer goed, waardoor je met deze heftruck een betrouwbare partner in handen hebt voor elke klus.

Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW. Voor meer informatie, verwijzen we naar het referentienummer 58781. Bekijk deze Manitou MI 25 heftruck en overtuig jezelf van zijn kwaliteiten.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorKUBOTA
Asconfiguratie4×2

As 1

PositieVoor

As 2

PositieAchter

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines