• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 8FBET18

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
1/5

2014

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model8FBET18
Bouwjaar2014
ConditieNieuw
BrandstofElektrisch
Kenteken6108

Omschrijving

Zoek je een betrouwbare, efficiënte en sterk presterende heftruck? Maak kennis met de Toyota 8FBET18. Deze 3-wiel elektrische heftruck koppelt comfort met prestatie.

Met zijn indrukwekkende hefvermogen van 1800 kg en een maximaal haalbare hefhoogte van 3300 mm is deze machine meer dan geschikt voor je zwaarste klussen. Dit gecombineerd met de finger tip bediening en luxe stoel, biedt de Toyota 8FBET18 jou een optimale gebruikservaring. Het feit dat deze heftruck voorzien is van een side shift-functionaliteit maakt het manoeuvreren in krappe ruimtes aanzienlijk simpeler.

De Toyota 8FBET18 refereert aan nummer 6108 in onze catalogus. Hoewel we de kleur van dit specifieke model niet kunnen specificeren, kan je ervan uitgaan dat de machine zich in een zeer goede staat bevindt.

De getoonde prijs is exclusief BTW, maar je hebt de optie om te kopen of te huren. Meer informatie nodig of wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Aarzel niet om contact op te nemen met Gert Groeneveld via sales@liftlease.nl of telefoonnummer +31618605800.

Verhoog de productiviteit en efficiëntie van je onderneming met de Toyota 8FBET18.

Vergelijkbare machines