• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Niftylift 120T Aanhanger Hoogwerker / Aanhangerhoogwerker

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
1/16

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
Model120T Aanhanger Hoogwerker / Aanhangerhoogwerker
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt

Omschrijving

Zoek je een degelijke en betrouwbare hoogwerker voor je bouwactiviteiten? Overweeg dan deze Niftylift 120T Aanhangerhoogwerker uit 2016. Met een werkhoogte van maar liefst 12.2 meter en een zijdelings bereik van 6.1 meter maakt deze machine hoge en breed verspreide werkzaamheden mogelijk.

Deze hoogwerker is goed onderhouden en werkt uitstekend. Pluspunten zijn de ingebouwde acculader en het verstelbare onderstel, dat varieert van 0.75m tot 1.2m. Hierdoor past de machine gemakkelijk door een deur. Een ander handig kenmerk is de stroomvoorziening in de mand, wat handig is voor machines of gereedschappen die ter plaatse elektriciteit nodig hebben.

Met een eigen gewicht van 1400 kg is de hoogwerker gemakkelijk te hanteren en te vervoeren. De hoogwerker heeft ook nieuwe verlichting en een Nederlands kenteken, en wordt geleverd met een nieuwe keuring voor je gemoedsrust.

Als je zakelijk bezig bent, is de BTW verrekenbaar. Inruil of transport kunnen we bespreken en als je financieringshulp nodig hebt, is financial lease een optie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Luuk van Elk.

Maak je bouwprojecten efficiënter en veiliger met deze Niftylift 120T Aanhangerhoogwerker. Bel ons vandaag nog om de mogelijkheden te bespreken.

Vergelijkbare machines