• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Crown SC4240-1.8

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

3.558 uur

2010

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCrown
ModelSC4240-1.8
Bouwjaar2010
ConditieGebruikt
Draaiuren3.558 uur

Omschrijving

Zoek je een betrouwbare heftruck die de zwaarste taken aankan? Dan is de Crown SC4240-1.8 elektrische heftruck het antwoord op je zoektocht. Deze krachtpatser heeft een indrukwekkend hefvermogen van 1800 kg klaar om bruikbare ladingen naar grote hoogtes te tillen.

Hij beschikt over een triplex mast met een maximale hefhoogte van 485 cm, waardoor geen enkele uitdaging te hoog is. Voor ladingen die snel en veilig verplaatst moeten worden, is de heftruck ook uitgerust met side-shift. En voor die situaties waar extra hefhoogte nodig is, biedt hij een vrije heffing van 160 cm.

De batterij uit 2010 kan nog jaren mee en wordt geleverd met een bijbehorende acculader, wat betekent dat je geen extra kosten of tijd hoeft te investeren om aan de slag te gaan. De non-marking banden zorgen ervoor dat je vloeren net zo schoon blijven als toen je begon.

En omdat we begrijpen dat elke situatie anders is, staan we open voor inruil en kunnen we, indien gewenst, transport regelen. Kortom, deze Crown SC4240-1.8 elektrische heftruck heeft het allemaal: vermogen, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3671 kg

Vergelijkbare machines