• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Empas 21-55-200E

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

2006

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEmpas
Model21-55-200E
Bouwjaar2006
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en degelijke spuitwagen? Kijk dan niet verder dan deze Empas 21-55-200E. Het is een elektrische spuitwagen voorzien van een ruime 200-liter tank en een robuuste 380-volt motor. Met een maximale druk van 55 bar en een debiet van 21 liter per minuut, kun je er zeker van zijn dat deze machine de klus kan klaren.

Er komt een haspel bij deze aankoop met ongeveer 30 meter slang, samen met een lange lans. Het stelt je in staat om een groot bereik te spuiten zonder dat je de machine constant moet verplaatsen.

We willen dat je weet dat bij Duijndam Machines, de kwaliteit van onze machines onze topprioriteit is. Deze Empas spuitwagen is geen uitzondering. Deze is grondig gecontroleerd door ons deskundig personeel voor de aflevering, dus je kunt erop vertrouwen dat het in uitstekende staat is.

Duijndam Machines is al 40 jaar vertrouwd leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines. We staan klaar om je te assisteren met transport en andere logistieke behoeften.

Interesse? Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie of een volledige offerte. We hebben een uitgebreid aanbod aan betrouwbare gebruikte machines voor je klaarstaan. Natuurlijk kun je ook altijd direct met ons bellen.

Vergelijkbare machines