• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou MI35G

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

0 uur

2023

LPG G3

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
ModelMI35G
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren0
BrandstofLPG G3

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare, efficiënte heftruck? Dan is deze Manitou MI35G wellicht de perfecte oplossing voor je. Een machine gebouwd door een gerenommeerd merk dat garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Met een hefcapaciteit tot 3.500 kg, een hefhoogte van 400 cm en een vorklengte van 1.200 mm, is deze heftruck geschikt voor de zwaarste en meest complexe klussen. De schuifmast biedt extra flexibiliteit en precisie bij elke lading, zodat je veilig en efficiënt kunt werken.

Daarnaast is deze Manitou MI35G uitgerust met tal van functies om je werk nog makkelijker te maken. Denk aan mastvering voor extra stabiliteit, fingertip bediening voor meer controle en een side shift-functie voor naadloos manoeuvreren. Het heeft ook een 3e en 4e functie op de mast, plus LED-weg en werklampen voor optimale zichtbaarheid, zelfs in donkere werkomstandigheden.

De algemene staat van deze machine is zeer goed, wat betekent dat deze klaar is om direct aan de slag te gaan op je werklocatie. Het heeft een CE-markering, wat bevestigt dat het voldoet aan Europese veiligheidsnormen.

Verder is de kleur van de heftruck niet bekend, en het referentienummer is 58985.

Laat deze kans niet liggen. Grijp je kans om een Manitou MI35G heftruck in zeer goede staat aan je vloot toe te voegen. Sterkte, efficiëntie en betrouwbaarheid gecombineerd in één machine.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorGCT
Asconfiguratie4×2

As 1

PositieVoor

As 2

PositieAchter

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines