• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hangcha CPD18-XD4-SI16

Foto 1

2022

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHangcha
ModelCPD18-XD4-SI16
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
BrandstofElektrisch
Kenteken15927

Omschrijving

Ontdek de Hangcha CPD18-XD4-SI16, een nieuw en direct leverbaar model in ons assortiment van HC heftrucks. Deze krachtige en betrouwbare heftruck is uitgerust met een onderhoudsvrije Lithium-Ion accu en kan een indrukwekkend gewicht van 1800 kg tillen.

De CPD18-XD4-SI16 wordt geleverd met een scala aan handige features, waaronder LED-verlichting aan zowel de voor- als achterkant, een PVC dak en een flashlight. Behoefte aan veiligheid? Deze heftruck is uitgerust met een achteruitrijsignaal om ongelukken bij het achteruitrijden te voorkomen.

Deze specifieke uitvoering is ook extra voorzien van een 4800mm triplex mast, een side shift, een 3e en 4e functie en een Blue spot om de zichtbaarheid onder verschillende werkcondities te vergroten.

Wil je het nog comfortabeler maken? De CPD18-XD4-SI16 is ook verkrijgbaar met een dichte cabine en fingertip bediening voor gemak en comfort. Mocht je behoefte hebben aan een heftruck met meer hefcapaciteit, dan hebben we ook 2500 en 3500 kg uitvoeringen beschikbaar.

Heb je interesse in het kopen of huren van deze heftruck? We helpen je graag verder. Voor alle aanvullende informatie, neem contact op via sales@liftlease.nl onder vermelding van referentienummer 15927. Prijzen zijn exclusief BTW.

Vergelijkbare machines