• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou MI 30G

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2 uur

2022

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
ModelMI 30G
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren2 uur
BrandstofLPG

Omschrijving

In de spotlights: Manitou MI 30G heftruck. Deze machine heeft referentienummer 58054 en is in uitstekende staat. De heftruck is niet alleen functioneel, maar ook zeer robuust en betrouwbaar. Met een hefcapaciteit van 3.000 kg en een hefhoogte van maar liefst 370 cm is deze Manitou MI 30G ideaal voor serieuze klussen.

Bijzonder aan deze machine is de schuifmast, een geïntegreerde sideshift en maar liefst 4 bedieningshendels in één lijn. Als kers op de taart is de vorklengte 1.200 mm, en kan de heftruck uitgerust worden met een volle rubberen bandenset voor ongeëvenaarde grip en stabiliteit.

De Manitou MI 30G verlicht ook je werk; de machine is uitgerust met LED weg- en werkverlichting en een flitslamp. Dit zorgt ervoor dat je altijd voldoende zicht hebt, ongeacht het tijdstip of de weersomstandigheden. Tel hier de GCT Stage 5 gasmotor bij op en je hebt een heftruck die klaar is om te presteren.

Nog een noemenswaardig detail: deze machine is voorzien van een CE-markering en is dus voldoet aan de Europese regelgeving. Let op, de getoonde prijs is exclusief BTW en de gastank wordt niet meegeleverd.

Met de Manitou MI 30G kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze heftruck maakt zware klussen lichter en efficiënter. Mis deze kans niet, het is de investering waard.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorGCT
Asconfiguratie4×2

As 1

PositieVoor

As 2

PositieAchter

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines