• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Case IH International Maxxum 5120

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
1/14

5.375 uur

1992

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

L.M.B. Landbouwhuis Timmerman B.V.

Rijssensestraat 120
7642NM Wierden

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCase
TypeMaxxum
Bouwjaar1992
ConditieGebruikt
Draaiuren5.375 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare tractor die zowel comfort als prestaties levert? Bekijk dan eens deze Case Maxxum. Deze machine is een solide keuze om jouw dagelijkse werkzaamheden efficiënt uit te voeren. Met zijn 4 cilinders en een topsnelheid van 40 km/u kun je er zeker van zijn dat deze tractor je niet in de steek laat, of het nu gaat om lichte of zware klussen.

Van de cabine tot het veld, overal is aan gedacht bij deze Case Maxxum. Het voertuig beschikt over een comfortabele cabine die het mogelijk maakt om in alle weersomstandigheden door te werken. De tractor is ook uitgerust met voorspatborden voor extra bescherming. En om ervoor te zorgen dat je kunt werken als de zon ondergaat, is de cabine voorzien van twee werklampen aan de voorkant en twee aan de achterkant.

De bediening van de hefinrichting op zowel de linker- als rechter achterspatbord zorgt voor gebruiksgemak bij het heffen en verplaatsen van ladingen. Daarnaast beschikt de machine over snelkoppelingen voor de hef- en topstang.

Het serienummer van deze machine is JJF1023834. Neem voor de actuele locatie van deze Case Maxxum contact op met onze vertegenwoordiger. Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW. Met de Case Maxxum kies je voor een machine die ontworpen is om te presteren en lang mee te gaan.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen66 kw

As 1

PositieVoor
Merk en type320/85R28 BKT

As 2

PositieAchter
Merk en type420/85R38 BKT

Vergelijkbare machines