• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Komatsu FD30T-11E

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

6.731 uur

1993

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKomatsu
ModelFD30T-11E
Bouwjaar1993
ConditieGebruikt
Draaiuren6.731 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ontdek deze betrouwbare Komatsu FD30T-11E heftruck, volledig uitgerust en klaar om aan jouw bedrijfsbehoeften te voldoen. Met een hefcapaciteit van 3 ton is deze krachtpatser direct inzetbaar in jouw werk omgeving. De machine is voorzien van features zoals freelift, side-shift en een triplomast en is daarmee een veelzijdig instrument voor diverse klussen.

Met een hefhoogte van 4,3 meter en een doorrijhoogte van 2,13 meter is deze heftruck ook containerspecifiek. Dat maakt het manoeuvreren in en rond compacte ruimtes zoals containers probleemloos.

De Komatsu FD30T-11E is direct uit het werk te verkrijgen, dus je bent ervan verzekerd dat je een werkend en getest product in handen krijgt. Meer weten of geïnteresseerd in andere machines? Je bent welkom om telefonisch contact op te nemen. Wij zijn geopend op afspraak.

Bij Van Dinther Trading richten we ons op de zakelijke (B2B) markt. Al onze verkopen vinden plaats in 'as-is' conditie en tegen handelsprijzen. Het is ons doel om je te voorzien van de juiste informatie over het product. Hoewel we hier onze uiterste best voor doen, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie op onze website. Betrouwbaarheid en transparantie, dat is waar we voor staan.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen48 kw
Gewicht4420 kg

Vergelijkbare machines